Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLR-PC își rup pantofii / EXCLUSIV

fuziune

Tăriceanu vrea să ia fața UNPR și PC vrea să scape de anonimat într-o cursă în care VIP-urile din cele două partide trebuie să își ‘rupă pantofii’ sau rămân cu buza umflată.

Surse din PLR-PC au declarat pentru stiripesurse.ro ca FUZIUNEA dintre cele doua partide, care va avea loc vineri, are ca țintă alegerile parlamentare din 2016, unde noul partid vrea să devină, din punctul de vedere al numarului de parlamentari, al treilea ca marime din Legislativ.

Conducerea viitorului partid va fi asigurata ca la PNL, in sistem de co-presedinti (Calin Popescu Tariceanu - Daniel Constantin), iar in conducerea centrala vor intra absolut toti liderii din acest moment. “Nu se pierde nicio funcție”, spun sursele citate. Sistemul de conducere bicefală va funcționa până în 2017, când e programat Congresul de alegeri al viitorului partid. În teritoriu se va merge pe conducere unică, iar acolo unde nu se poate realiza acest lucru, se va permite si o conducere bicefală. De principiu, parlamentarii PLR-PC vor asigura conducerile județene.

“Provocarea e în filiale. Degeaba ai vectori de imagine care merg la TV, daca noi nu facem treaba in teritoriu. Cu gandirea ca avem ministri si fosti ministri, ne vede lumea la televizor si ne voteaza nu cred ca avem prea multe sanse. Avem o gramada de VIP-uri in partid dar care n-au electorat in spate, nu-si prea rup ei pantofii in teritoriu, vin doar pe la TV, calcă pe apă”, spun surse din viitorul partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.