Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP, acuzaţii grave la adresa PNL după racolarea unei întregi filiale

pmp_sigla

Doar câţiva dintre cei care s-au implicat în partid au mai rămas alături de Elena Udrea. Unul dintre aceştia, Marius Popescu, preşedinte PMP Lugoj şi vicepreşedinte PMP Timiş, lansează acuzaţii extrem de grave către preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Vezi şiŞoc în PMP! O întreagă filială judeţeană se mută la PNL

Liderul PMP susţine că foştii săi colegi de partid au trecut la PNL după ce li s-au promis funcţii şi contracte din bani publici, Nicolae Robu fiind şi primarul Timişoarei. Popescu încearcă să combată ideea că PMP a rămas fără oameni în Timiş, dar recunoaşte că va trebui să-i contacteze pe membrii inactivi pentru a încropi un birou judeţean.

La PNL au plecat doar nişte lideri, dar nici măcar biroul tot. O parte din biroul judeţean încă există şi avem o bază de date solidă. Vom contacta toţi oamenii fideli PMP. Avem 586 de membri în Timiş. Vom încerca să organizăm alegeri, nu ştiu dacă le putem face pe 9 august când erau anunţate. Cert este că nu a plecat organizaţia, au plecat o serie de oameni cărora li s-au promis funcţii şi contracte de către primarul Nicolae Robu”, a declarat Marius Popescu, citat de ziuadevest.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.