Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP dă startul campaniei - Tomac îi torpilează pe adversarii lui Paleologu: 'Dacă nu mai vreți un Președinte absent, este bine să acționați cu mult curaj'

Liderul PMP Eugen Tomac anunță că oficial partidul său începe campania, iar Theodor Paleologu este de departe „cel mai strălucit candidat” pentru funcția de Președinte al României, lansând un atac la adversarii acestuia, și anume Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, dar și la adresa lui Dan Barna.

Activitatea deputaților, la control - Florin Iordache conduce detașat topul celor mai activi parlamentari. Cine se află la polul opus

„Oficial, începem campania pentru alegerile prezidențiale. Dacă până acum aveam doar soluții izolate la problemele cele mai apăsătoare, astăzi ne prezentăm în fața românilor cu o viziune pe termen lung prin propunerea unui candidat bine instruit, pregătit să ducă România în elita statelor Uniunii Europene.

Theodor Paleologu este de departe cel mai strălucit candidat pentru funcția de Președinte al României.

Dacă nu mai vreți un Președinte absent, așa cum este actualul locatar de la Cotroceni, este bine să acționați cu mult curaj acum și să fiți alături de noi în campania celui mai hotărât și pregătit candidat.

Nu putem lăsa în turul doi un candidat PSD marionetă sau altul creat în laborator, fără identitate politică și pe care îl recomandă doar filmele pe care le-a descoperit la cinematograf.

România are nevoie de un Președinte implicat și pregătit să le redea românilor încrederea că putem avea un viitor strălucit!

De astăzi, semnăm pentru Theodor Paleologu Președinte!”, scrie Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.