Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP este a treia forţă politică la primari şi consilieri locali

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

PMP Sibiu este a treia forţă politică la primari şi consilieri locali, anunţă liderul organizaţiei judeţene, fostul ministru Ion Ariton, după rezultatele finale anunţate de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ), potrivit Agerpres.

"Organizaţia judeţeană PMP Sibiu a obţinut, la alegerile locale din 27 septembrie, 76 de mandate de consilieri locali în 36 de localităţi şi 2 mandate de primar, la Roşia şi Turnu Roşu, ceea ce situează partidul pe poziţia a treia în judeţul Sibiu. De asemenea, candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, Adela Muntean, a obţinut 6,05%, cel mai bun scor electoral dintre partidele mici", se precizează în comunicatul de presă al PMP Sibiu, remis vineri AGERPRES.

Citește și: Nelu Tătaru: ‘Nu putem limita această creştere decât respectând regulile’

Preşedintele PMP Sibiu afirmă că aceste rezultate sunt "îmbucurătoare".

"Sunt rezultate îmbucurătoare, care ne arată că organizaţia noastră a propus sibienilor oameni respectaţi în comunităţile lor. Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat şi îi asigurăm că îi vom reprezenta cu cinste şi profesionalism. De asemenea, vreau să le mulţumesc tuturor candidaţilor PMP pentru modul în care s-au implicat în această campanie electorală. Sunt convins că, la alegerile parlamentare, PMP Sibiu va obţine un scor mai bun decât la alegerile locale", a declarat Ion Ariton.

Din cei 64 de primari din judeţ, 43 sunt liberali, 15 social-democraţi şi doi de la PMP, potrivit rezultatelor finale ale BEJ Sibiu. În judeţul Sibiu sunt 800 de mandate de consilieri locali, din care PNL are 371 mandate, PSD a obţinut 193 mandate, urmat de PMP cu 76 mandate, mai arată BEJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.