Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP face implozie: Un vicepreşedinte a fost exclus din partid. Acuzaţii la adresa lui Băsescu

pmponline.ro
PMP sigla

Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, exclus de curând din partid, face destăinuiri pe pagina sa de Facebook. Revoltat pe situația din partid, în urma conflictului iscat între colegi, Radu Cristescu alege opțiunea de a se exprima printr-o postare în care explică situația demiterii sale și aduce la lumină informații din interiorul partidului.

Redăm mai jos expunerea lui Radu Cristescu:

Vezi și: Scandalul din PMP continuă. Atac DEVASTATOR al lui Radu Cristescu

„Doar atât puteți?!?

Ieri, în ședința CN, în prezența președintelui Traian Băsescu, cu toate că nu era pe ordinea de zi, am fost exclus din PMP.

Se pare că pentru unii de acolo, vreo 10 la număr, a fost o mare victorie care a fost și sărbătorită la un local din Parcul Tineretului.

Faptul că mi-am anunțat candidatura la Președenția partidului, i-a făcut să intre în panică și să ia decizia salvatoare pentru ei, EXCLUDEREA mea!

Dar,

Spuneți președintelui că nu sunt supărat pe el, mai mult, să-i spuneți că mi-a dat prilejul să fiu lângă el, în acești ani de luptă continuă, cum numai în opoziție poate fi!

Pot înțelege că am fost sacrificat de Traian Băsescu pentru a-și continua proiectul în Republica Moldova, și dacă ăsta e motivul, chiar nu pot fi supărat. Îl înțeleg, deoarece pentru acel proiect ai nevoie de un idiot util lângă tine, și har Domnului chiar îl ai, o fi el tolomac, dar îl ai. Chiar dacă nu e basarabean, ci ucrainean! Dar, atenție să nu fie chiar pionul otrăvit(vezi 4% din Moldova).

Asta am înțeles!

Dar, cu partidul în țară ce facem?

Odată cu anunțul că președintele nu va mai candida la Congres și după anunțul că după terminarea mandatului de Senator se retrage din politică, a fost un fel de:"Adio, PDL!", doar că a lipsit perdeluța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.