Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP face transferuri: Un deputat (ex-ALDE) şi un fost ambasador s-au înscris în partid

PMP

Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, anunțul fiind făcut de liderul formațiunii, Eugen Tomac, vineri, în cadrul ședinței Colegiului Național.

„Vreau să îi mulțumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP și mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaților și sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înțeles de către toți membrii noștri”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în cadrul Colegiului Național al partidului, potrivit Mediafax.

Totodată, și Cătălin Avramescu, fost ambasador al României și Finlanda și Estonia și fost consilier de stat la Cancelaria președintelui Traian Băsescu, s-a alăturat formațiunii condusă de Eugen Tomac.

„Mulțumesc și profesorului Cătălin Avramescu, de astăzi, membru al PMP. Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, sunt convins că experiența domniei sale, exigența și dorința de a pune acolo unde este locul acest bloc roșu care este PSD în viața politică românească este un obiectiv care merită susținut în continuare”, a adăugat Eugen Tomac.

Recent, Avramescu scria pe Facebook că i s-a propus să candideze pentru un mandat de parlamentar şi afirma că principalul său scop este scoaterea PSD în afara legii.

Ion Cupă a fost exclus din ALDE, în luna septembrie, după ce acesta a acceptat propunerea fostului premier Vioricăi Dăncilă de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.