Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP își pune motoarele în funcțiune - Teodorovici, atacat violent: 'Va consolida regimul sclavagist. PSD bagă oamenii săraci în închisoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Eugen Teodorovici gest

Purtătorul de cuvânt al PMP Mihail Neamțu a afirmat, luni, că Eugen Teodorovici vrea să consolideze un regim sclavagist, iar PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare prin proiectul de lege care prevede închisoare pentru cei acre nu își plătesc la timp contribuțiile la stat.

„Socialismul urăște libertatea. Mai nou, PSD vrea să bage oamenii săraci la închisoare, adică propriul său electorat. Statul polițienesc visat de Orlando Teodorovici va consolida regimul sclavagist care-i trimite la pușcărie pe toți cei care n-au bani să plătească faimoasa contribuție la asigurări de sănătate. Români simpli, tromboniți cu atâtea minciuni, descoperă acum că serviciile medicale nu-s deloc gratuite. Ce primim, în schimbul banilor plătiți? Infecții nosocomiale. Dar degeaba vrei tu piață liberă și competiție între furnizorii asigurărilor de sănătate, zice Ministrul Discotecă! Întâi marchezi banul la Stat și apoi mai vedem noi”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.

SCANDAL MONSTRU în localitatea Alexandrei - Mascații ȚIN localnicii care vor să îl linșeze pe Dincă

El a adăugat că PSD „ îți dă cu o mână ca să-ți ia cu două”.

„Pentru că-n vistieria statului suflă vântul, Ministrul Finanțelor vrea să-i aresteze la graniță pe cei care au părăsit plantația sclavagistă a PSD”, a conchis Neamțu.

Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgență, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile care sunt reținute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor și alte venituri.

Inițiativa legislativă a ministrului de Finanțe propune modificarea şi completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.