Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP îi dă o lovitură grea primarului din Galaţi

marius stan

Filiala galaţeană a PMP a început strângerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum local în vederea demiterii primarului municipiului Galati, Marius Stan, si a depus o solicitare de aprobare a unui miting de protest împotriva acestuia, a anuntat presedintele organizatiei, Catalin Cristache.

Potrivit acestuia, mitingul de protest va fi organizat joi în fata sediului Primariei Galati. De asemenea, începând de luni, militanti ai partidului, împreuna cu reprezentanti ai cetatenilor, vor fi prezenti pe strazile Galatiului pentru a strânge semnaturi pentru organizarea unui referendum local în vederea demiterii primarului. Tot în acest scop, începând de miercuri, pe site-ul de internet www.demiteprimarul.ro va fi disponibil formularul de petitie online.

'Consideram ca domnul Marius Stan nu numai ca si-a încalcat toate promisiunile pe care le-a facut cetatenilor atunci când le-a cerut votul, dar a reusit în doi ani si jumatate sa coboare standardul de viata si civilizatie al galatenilor sub orice limita admisibila. În 2015, oamenii Galatiului traiesc fara apa calda si caldura, dar platesc taxe locale si tarife din ce în ce mai mari pentru servicii ce nu le sunt livrate, infrastructura rutiera a orasului este distrusa, reteaua de transport urban este data pe mâna 'pietarilor', parcurile devin maidane, iar maidanele crescatorii de câini vagabonzi. În anul 2015, în vremuri de pace, în Galati sunt mai multe ruine si gropi decât dupa bombardament. În Galatiul primarului Stan, cel mai bun doctor este trenul, cel mai accesibil loc de munca este în strainatate si cea mai calda apa curge pe Dunare, odata cu banii si sperantele contribuabililor. Pentru toate acestea, chemam galatenii într-o actiune fara precedent local, aceea de demitere a primarului prin referendum (...)', a declarat, potrivit Agerpres, Catalin Cristache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.