Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: La mulți ani, copii, oriunde ați fi!

PMP

Astăzi,  haideți să lăsăm toate grijile, gândurile, supărările și să fim doar copii. De ziua internațională a inocenței, să ne întoarcem fața către odraslele noastre, către viitorul acestei țări. PMP dorește să-și exprime sentimentul de atașament față de valorile familiei, universul copilăriei și al dragostei față de pruncii României.

Rostul nostru, al oamenilor responsabili, este să construim, înainte de toate,  un cămin pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru trainicia unei nații. De aceea,  în nucleul îndeletnicirilor societății românești  trebuie să fie o permanentă grijă și atenție pentru creșterea copiilor noștri.  O educație sănătoasă este o comunitate de viitor, de perpetuare, peste generații,  a unui neam prosper.

Cu această ocazie, PMP solicită Guvernului realizarea unei strategii naționale de creștere a natalității, de stimulare a dezvoltării relațiilor în cadrul familiei. Poate, în toată această zbatere pentru obținerea de fonduri guvernamentale și europene, politicienii găsesc o clipă de responsabilitate și gândesc  un proiect național pentru copiii noștri și pentru viitorul acestei țări.

PMP urează ”La mulți ani” copiilor de oriunde ar fi!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.