Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP propune 62 de tineri pe listele de candidaţi la parlamentare ale partidului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu fuziune PMP

Organizaţia de Tineret a PMP şi-a prezentat miercuri propunerile de candidaţi la alegerile parlamentare, pe listă regăsindu-se 62 de tineri din aproape toate filialele partidului, având diverse profesii - sociolog, economist, inginer, fotograf, jurist, teolog, consultant fonduri europene, farmacist, asistent anestezist, topograf, art designer, dar şi studenţi şi antreprenori.

Prezent la evenimentul OTPMP organizat la Palatul Parlamentului, deputatul Valeriu Steriu, preşedinte executiv al PMP, i-a felicitat pe tinerii din partid că şi-au desemnat propunerile de candidaţi pentru alegerile parlamentare în baza unui scrutin intern şi i-a încurajat să continue pe acelaşi sistem de selecţie "democratic, bazat pe voturi". "Întotdeauna, Parlamentul şi Guvernul au nevoie de oameni tineri, de idei proaspete, de tot ceea ce înseamnă partea de creaţie şi adaptare la ceea ce este modern. (...) Cred că aportul tinerilor nu este doar acela de a lipi afişe", a declarat Steriu.

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, i-a îndemnat, la rândul său, pe tinerii din partid să-şi propună ca odată cu intrarea în politică la nivel de Parlament să treacă "peste tentaţii, peste provocări" şi să se pună "în slujba binelui comun". "Dacă veţi aştepta să primiţi cadou funcţia de deputat, cu toate că o meritaţi prin tot ceea ce aţi făcut, nu ştiu dacă va fi aşa. Trebuie să luptaţi, să le demonstraţi celor care acum fac liste în judeţ, să le prezentaţi activitatea dumneavoastră, să-i întrebaţi unde au fost când dumneavoastră eraţi pe teren. (...) Voi fi aliatul dumneavoastră pentru a vă susţine şi îmi doresc şi vă doresc ca toţi cei de aici să fiţi parlamentari", a spus, la rândul său, Dorel Onaca, secretarul general al PMP.

Liderul OTPMP, Gabriel Popa, a anunţat, cu acest prilej, că preşedinţii executiv ai partidului, Eugen Tomac şi Valeriu Steriu, au preluat şi depus la Camera Deputaţilor o iniţiativă legislativă prin care tinerii din PMP propun reducerea TVA la 9% pentru "serviciile de wellness - serviciile de fitness, recuperare şi sport -, având în vedere "statisticile alarmante" privind obezitatea. De la reuniunea tinerilor din PMP a absentat preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu, deşi, iniţial, fusese anunţată prezenţa sa la eveniment, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.