Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP respinge frăția ipocrită PDL-PSD

PMP
Partidul Mișcarea Populară constată că a luat naștere frăția ipocrită PSD-PDL, care încearcă prin orice mijloace să acopere realitatea despre două formațiuni aflate la apusul popularității lor, susține PMP într-un comunictat de presă remis stiripesurse.ro

Această frăție se străduieşte să pună pe seama parlamentarilor PMP votul de astăzi, 28 aprilie a.c., din cadrul Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, privind respingerea arestării preventive a domnului deputat Florin Popescu.

Parlamentarii PMP sunt mai presus de orice bănuială, cât timp nu sunt membri în această Comisie. Este, de asemenea, de notorietate poziția oficială a PMP în care se reiterează faptul că susținem independența justiției. PMP nu este nici PSD și nici PDL, astfel că nu va ridica ziduri în fața Justiției. De altfel, domnul Florin Popescu a decis să se retragă din toate funcțiile și din toate activitățile din PMP.

Astfel, din disperarea că PDL pierde în fiecare zi procente importante, în timp ce PMP crește, liderul PDL, Vasile Blaga, atacă exclusiv partidele din opoziție, chiar și atunci când evidențele îl pun în dificultate. Îi amintim președintelui democrat liberal că subiectul care vizează ancheta DNA este din alegerile din 2012, atunci când Vasile Blaga era șeful campaniei electorale a PDL.

De asemenea, domnul Vasile Blaga ar trebui să-şi amintească faptul că nu PMP are contracte cu statul, ci ginerele său. PMP nu face blaturi şi nu are interese comune cu actuala putere.


PMP este un partid nou, care s-a angajat să facă o politică altfel și asigură cetățenii că nu va încerca sa obțină voturi, oferind clasicele pungi cu ”cadouri”, specifice partidelor vechi și nereformate.

Pentru PMP este clar acum modul în care se va desfășura această campanie. PDL va ataca PMP și orice altă formațiune de opoziție, pentru a ne ține ocupați cu răspunsuri la toate prostiile și pentru a permite PSD să-și dea mesajele, așa-zis pozitive, despre mândria de a-i fura pe români de atâția ani.

În mod cert, s-a conturat ceea ce și presa anticipa, și anume o înțelegere ascunsă a PDL cu PSD, în ciuda limbajului dublu pe care îl utilizează Vasile Blaga.

Adversarul nostru rămâne partidul lui Dragnea și Mazăre și al altor baroni locali, uneori numit, din greșeală, partidul lui Ponta. Electoratul de centru dreapta așteaptă să îl vadă și pe liderul PDL atacând PSD-ul și nu Mișcarea Populară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.