Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP s-a făcut atât de mare că mai dă afară din membri: Un lider a fost exclus

basescu pmp

PMP a ajuns atât de mare că a decis să mai dea afară din membri! Unul dintre șefii de organizație a fost exclus din partid. Este vorba de Daniel Buzamãt, consilier local în municipiul Bârlad, cãruia PMP i-a retras sprijinul politic. Buzamãt a migrat acum câteva luni de la PDL la PMP, fãcând uz de prevederile celebrei Ordonante 55, el fiind, în trecut, liderul organizației.

Motivul pentru care Buzamãt a fost exlus este faptul cã nu s-a implicat suficient în activitatea de partid, dupã alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut. Asta cu toate cã PMP, la cârma cãruia se afla atunci Buzamãt, a obtinut cel mai bun scor din judet.

Fostul sef al PMP a declarat cã ”E vorba despre un abuz din partea lor. Ca sã mã dea afarã, trebuie sã aibã niste argumente solide. Probabil am deranjat cã am sos la Bârlad cel mai bun rezultat pe judet la alegerile prezidentiale, cã am fãcut campanie asa cum se face, cã nu le-am cerut nimic în schimb… Curios este cã am venit cu oameni de la PDL la PMP, care nu si-au mai gãsit locul în acest partid.”, a declarat Daniel Buzamãt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.