Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP și-a recâștigat cadența pe scena politică

PMP

PMP a reușit să-și recâștige credibilitatea, potrivit ultimelor sondaje de opinie. După o cădere abruptă, generată de eșecul din alegerile de anul trecut, partidul nostru, în câteva luni a reușit să-și recupereze electoratul și să-și regleze cadența politică, pe zona de dreapta conservatoare.

Creșterea în intenția de vot pentru PMP, în rândul populației, trecut de pragul psihologic de cinci procente,  are loc, odată cu legitimarea credibilității președintelui partidului, Cristian Diaconescu, urcat în topul celor mai notabili politicieni.

Tandemul  PMP- Cristian Diaconescu pare a fi runda câștigătoare pentru partid, așa cum ne arată indicatorii din sondajele de opinie. Soluția ”România respectată” este o alternativă viabilă pentru o viitoare președinție a țării și o guvernare solidă, venită cu răspunsuri pe măsura doleanțelor românilor.

PMP, în opoziție totală față de actuala guvernare, zis de dreapta, PNL-USR,  dar și față de opoziția de stânga, PSD, poate oferi românilor o dreaptă și reală judecată la marile provocări pe plan intern, dar și extern, care vor să vină, mai devreme sau mai târziu.

Un scor asemănător au fost prezentate și în Sondajul CURS.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.