Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a decis! Lucian Heiuș, propus vicepreședinte la Curtea de Conturi, iar Pavel Popescu - vicepreședinte la ANCOM

breaking news

PNL a decis. Fostul președinte ANAF Lucian Heiuș este propus vicepreședinte la Curtea de Conturi, iar Pavel Popescu - vicepreședinte la ANCOM. Anunțul a fost făcut de Rareș Bogdan după ședința conducerii PNL.

„PNL a propus, delegat și votat reprezentanții în pozițiile de la ANCOM, de lșa Curtea de Conturi. Pentru ANCOM deputatul fostul deputat Pavel Popescu este propunerea PNL acceptată unanim, vicepreședinte al prestigioasei agenții”, a spus Rareș Bogdan.

El a anunțat că Pavel Popescu va demisiona din Parlament și de la conducerea PNL Sector 4.

„Pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi PNL îl propune pe Lucian Heiuș, fost președinte al ANAF și actual secretar general în Ministerul de Finanțe. Un om care a fost prefect, șef ANAF, cu o mare, mare experiență financiară credem că va face un lucru excepțional în urm,mătorii patru ani la Curtea de Conturi. De asemenea, cealaltă poziție de membru în consiliu Ștefania Ferencz, timp de 12 ani șefa de cabinet a lui Emil Boc la primăria Cluj, șefa Cancelariei și șefă de cabinet în momentul în care Emil Boc era premier, apoi secretar general la Ministerul Transporturilor, apoi secretar general la Ministerul de Interne”, a conchis Bogdan.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni, în 10 octombrie, în şedinţă comună, pentru unele numiri la ANCOM şi Curtea de Conturi, precum şi pentru aprobarea unor rapoarte.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru posturile la care expiră mandatele unor consilieri şi vicepreşedinţi ai Curţii de Conturi şi ANCOM este 9 octombrie, iar raportul urmează să fie întocmit de către comisiile de specialitate până la data de 10 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.