Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a depus un proiect de lege prin care parlamentarii să nu mai beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă

Guvern
parlament

PNL anunţă că a depus un proiect de lege care vizează modificarea statutului senatorilor şi deputaţilor, proiect conform căruia parlamentarii ar urma să nu mai beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă, potrivit news.ro.

Anunţul a fost făcut, luni după.amiază, de către liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

El a afirmat, într-o declaraţie de presă, liberalii au depus un proiect de lege care vizează statului parlamentarilor, în acord cu o decizie a CCR, proiect care vizează abrogarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă de care beneficiază senatorii şi deputaţii. Roman a spus că nu există niciun motiv ca proiectul să mai fie atacat la CCR.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

"Proiectul nostru de lege cuprinde toate observaţiile emise de Curtea Constituţională pe acest subiect. Din punctul nostru de vedere nu vor mai avea niciun motiv să respingă sau să declare neconstituţional un proiect de lege care este făcut în baza solicitărilor celor de la Curtea Constituţională. (...) Preia în întregime observaţiile Curţii Constituţionale şi sper ca el să fie adoptat în regim de urgenţă pentru că partidele mari din Parlamentul României, cel puţin declarativ, au spus că vor susţine orice proiect de lege constituţional pentru eliminarea pensiilor senatorilor de deputaţilor”, a afirmat Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.