Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a expediat în două minute scandalul tezei de doctorat a premierului

Inquam Photos / Octav Ganea
nicolae ciuca

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat marți, după o ședință a conducerii PNL, că premierul Nicolae Ciucă le-a spus colegilor că nu și-a plagiat teza de doctorat și că vrea ca lucrarea să fie verificată de specialiști. Niciun liberal nu i-a cerut premierului să demisioneze, a adăugat Stroe. Potrivit acestuia, acuzația de plagiat a fost un subiect care a durat „două minute” în ședința PNL.

„Dansul considera ca teza dansului de doctorat este una legitima, ba mai mult decat atat, se bazeaza pe experiente personale din misiunile din care a facut parte, dl premier Ciuca si-a afirmat totala disponibilitate si deschidere in a trimite aceasta teza sa fie verificata de Comisia de Etica si toate comisiile abilitate sa verifice tezele de doctorat.

A fost prezent online ( la sedinta), ne-a transmis ideile pe care le-a avansat si presei. A lamurit activul de partid ca nu are niciun fel de problema in acest subiect.

Verdicte, verificari si concluzii pot pune cei care sunt in masura a verifica, zona academica, comisia de etica, academia militara sau cei care verifica. Nu membrii de partid si nici opinia publica, pana la urma.

Nu, nu, exclus asa ceva (sa i se ceara demisia). A fost un pasaj de doua minute in care dl Ciuca a transmis transparent partidului ce a transmis si presei.

Eu cred ca e prematur sa avansam un scenariu, atata timp cat exista o comisie din zona academica care va verifica, evident, teza de doctorat a premierului, dupa aceea am putea face aprecieri. Pana atunci sa ii lasam pe cei competenti si cu expertiza in domeniu sa faca acest lucru”, a zis purtătorul de cuvânt al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.