Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a luat măsuri de urgență pentru campania electorală din Capitală

sondaj

Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, luni, la sediul central PNL, că toți membrii partidului care doresc sa candideze la alegerile locale trebuie sa vina "de urgență" cu un plan de creștere a notorietății și că este nevoie de mai multa "viteză".

"Membrii PNL care si-au anuntat intentia de a candida vor elabora de urgență planul de crestere a notorietatii si increderii pe care le vor pune in aplicare la nivelul sectoarelor sub supravegherea si responsabilitatea copresedintilor PNL de sector. O astfel de masura urmareste sa dea mai multa vigoare, viteza si substanta precampaniilor lansate deja de membrii PNL care vor sa candideze", a spus acesta.

Membrii PNL Bucuresti care nu si-au anuntat public intentia de a candida dar doresc sa o faca pot sa-si anunte intentia pana la data de 1 februarie 2016, a mai decis PNL.

La nivelul Capitalei s-a bătut în cuie și "un plan complex de reformă" al PNL București care cuprinde, printre măsuri, următoarele:

- membrii PNL Bucuresti numiti sau alesi sa respecte cu strictete in activitatea lor legea si principiile de integritate

- reluarea unui dialog intens cu cetatenii Bucurestiului, dialog aplicat la nivelul sectoarelor pe problemele reale ale cetatenilor

- pilonul de comunicare publica: vom lansa mai multe programe, un program de dialoguri civice cu cetatenii din sector, un program de dialog informal cu presa pentru a ne prezenta programele, un dialog foarte intens pentru atragerea de noi membri PNL din societatea civila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.