Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a organizat prima școală politică de vară pentru Diaspora

sigla pnl

În perioada 7 - 9 august a.c. a avut loc, la Făgăraș, prima școală politică de vară a PNL Diaspora, primul eveniment de acest gen organizat vreodată de către un partid politic din România, anunta liberalii intr-un comunicat de presa.

La dezbaterile organizate în Cetatea Făgărașului au participat peste o sută de lideri liberali din țară și din străinătate. De asemenea, asistența s-a bucurat și de mesajul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, precum și de cel al copreședintelui PNL, Alina Ghorghiu.

În mesajul său, Președintele României a ținut să mulțumească diasporei atât pentru susținerea arătată în campania electorală din toamnă anului trecut, cât și pentru implicarea activă în schimbarea imaginii României peste hotare. De asemenea, Klaus Iohannis i-a asigurat pe românii din străinătate de tot suportul său, precum și de faptul că va continua să rămână unul dintre cei mai constanți parteneri de dialog al acestora.

La rândul său, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a salutat inițiativa de a organiza o școală de vară dedicată diasporei și a apreciat rolul de liant dintre liberalii din țară și cei plecați pe care acest eveniment l-a avut. De asemenea, doamna copreședinte a ținut să asigure pe liberalii din diasporă că PNL depune toate eforturile pentru ca la următoarele alegeri generale, românii din străinătate să nu mai întâmpine problemele avute în toamna anului trecut.

PNL Diaspora mulțumeste atât participanților, cât și tuturor celor care s-au implicat pentru a asigura succesul acestei prime ediții a școlii politice de vară a organizației și îi asigură pe liberalii din străinătate că acest eveniment va deveni unul periodic în calendarul partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.