Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a schimbat candidatul într-un oraș important

candidatul

Liberalii fac schimbări de ultimă oră, după ce candidații fie se retrag, fie sunt retrași chiar de partid din cauza problemelor penale.

Copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, va fi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, după ce actorul Adrian Titieni a anunţat zilele trecute că renunţă la candidatura sa din cauza proiectelor în care este angrenat. 

Deputatul Stelian Dolha a fost validat de către Biroul Politic Judeţean. 

"Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud, întrunit astăzi, 2 aprilie, a validat candidatura copreşedintelui Stelian Dolha pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Votul din BPJ al PNL a fost dat după ce, în această dimineaţă, Consiliul Local de Coordonare al PNL Bistriţa, structura extinsă de conducere a organizaţiei municipale, a decis în unanimitate de voturi susţinerea copreşedintelui judeţean Stelian Dolha pentru candidatura la funcţia de primar. Candidatura susţinută de organizaţia judeţeană urmează să fie validată în Biroul Politic Naţional al PNL", se arată în comunicatul citat. 

Stelian Dolha (46 ani) se află la primul mandat de deputat în Parlamentul României şi, în urmă cu o săptămână, declara că intenţionează să candideze la alegerile parlamentare, deoarece doreşte să îşi continue activitatea în cadrul comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor. 

Dolha a declarat că este decis să câştige competiţia pentru Primăria Bistriţa. 

"În momentul în care intru într-o cursă, intru cu convingerea că pot să o câştig. Asta e cert. Nu e o situaţie simplă cea în care se află PNL Bistriţa, dar, în calitatea mea de copreşedinte, în momentele acestea este de datoria mea să intru în această competiţie şi, mai mult decât atât, să o şi câştig. Nici nu se pune problema altfel, pentru că astăzi Bistriţa este încremenită într-un proiect de opt ani de zile şi nu se vede nimic - şi comunitatea bistriţeană cred că percepe foarte bine lucrurile acestea. Cred că schimbarea este iminentă şi ea trebuie să se întâmple", a spus Dolha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.