Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a validat candidații la primăriile sectoarelor 1 și 6 / Ședință extraordinară pentru fuziunea cu ALDE

pnl umbra

PNL a aprobat în şedinţa de joi a Biroului Politic Naţional candidatul pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, candidaţii pentru primăriile Sectorului 1 şi 6 şi a convocat o ședință de urgență pentru fuziunea cu ALDE și alianța cu PSD.

  • „Am validat candidaturile pentru 21 de candidaţi la poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi la candidatura pentru 21 de municipii reşedinţă de judeţ la care se adaugă şi candidaţii pentru sectoarele 1 şi 6 din Bucureşti. Am stabilit să îl avem astăzi invitat pe candidatul la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. A fost în mijlocul nostru domnul doctor Cîrstoiu. Am validat şi această candidatură, prin vot al Biroului Politic Naţional şi în felul acesta ordinea de zi a fost epuizată”, a declarat la finalul ședinței președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Pentru Primăria Sectorului 1 va candida George Cristian Tuţă, iar pentru cea a Sectorului 6, actualul edil Ciprian Ciucu.

Fuziune și alianță

Un Consiliu Naţional al PNL va avea loc pe 24 martie pentru a valida alianţa electorală cu PSD la europarlamentare şi definitivarea fuziunii cu ALDE.

  • „Am votat, de asemenea, alianţa cu PSD şi conex la acest punct am stabilit şi am aprobat convocarea în şedinţă de urgenţă a Consiliului Naţional al PNL pentru data de 24 martie, astfel încât să putem să validăm această decizie de constituire a alianţei electorale şi desigur să finalizăm procedură de fuziune prin absorbţie cu ALDE”, a afirmat Ciucă, la Palatul Parlamentului, la finalul BPN al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.