Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuza fratia dintre PSD si PMP

pnl

. In acest caz PNL semnaleaza ca asistam de fapt la constituirea Aliantei dintre PSD si PMP, adica dintre Victor Ponta si Traian Basescu:

"Românii au primit astăzi cea mai bună dovadă că aşa-zisul conflict între Victor Ponta şi Traian Băsescu este  unul  fals, pur mediatic,  fiind creat doar pentru  obţinerea  facilă de voturi  pe bază de circ şi de manipulare a maselor insuficient informate.

În realitate,  cei doi se înţeleg foarte bine sau cel puţin la fel de bine pe cât au făcut-o astăzi partidele pe care le conduc sau le-au creat, PSD şi PMP. Cele două partide au dovedit în Parlament, prin vot, că au o colaborare foarte strânsă, acest fapt fiind uşurat probabil şi de vechea şi statornica relaţie de prietenie personală între Victor Ponta şi Elena Udrea, începută din perioada 2000-2004.

Astăzi, la doar două zile de finalul alegerilor europarlamentare, România şi Parlamentul României au primit o nouă bilă neagră  în raportul MCV.  Asta pentru că cele două partide, PSD şi PMP,  s-au  înţeles perfect, din nou,  într-un demers  comun,  făţiş   antieuropean, împiedicând prin vot  o acţiune solicitată de justiţie  împotriva unui parlamentar PMP.

Practic, observăm stupefiaţi  cum  partidul baronilor roşii –PSD- a început să facă transfer de know-how înspre micuţul  PMP în materie de apărare a corupţilor şi baronilor din partid de mâna lungă a justiţiei. Astfel, parlamentarii din coaliţia majoritară şi „reformatorii” din PMP au format,  astăzi, Alianţa Baronilor Alb-Roşii, pe axa  Udrea-Ponta,  votând în Parlament  împotriva  cererii de  încuviinţare a arestării preventive a  deputatului PMP, Florin Popescu.

Pentru a nu exista dubii sau interpretări,  parlamentarii Partidului Naţional Liberal nu şi-au ascuns votul. Ca de fiecare dată, şi  azi  PNL a votat transparent, la vedere,  în favoarea cererii, pentru că deputaţii PNL consideră  că doar  astfel  justiţia  poate să îşi urmeze cursul firesc, fără ingerinţa politicului.", sustine Cristina Pocora, purtator de cuvant al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.