Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză: 'Parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului Carmen Dan! Probabil e ocupată cu monitorizarea propriilor prize'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Carmen Dan

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, a acuzat că parlamentarii PSD au blocat audierea ministrului Carmen Dan și a șefului Jandarmeriei, după protestele în Piața Victoriei. Raețchi a făcut o solicitare în acest sens la Comisia de Apărare, săptămâna trecută:

"Tocmai am discutat in Comisia de Aparare convocarea ministrului Carmen Dan si a sefilor din Jandarmerie pentru a-i audia pe marginea interventiei din cursul saptamanii trecute si cu privire la strategia in eventualitatea unor noi proteste. E un subiect major, care a generat un mare interes public - si este nu doar atributia, ci chiar obligatia Comisiei sa supravegheze modul in care actioneaza Ministerul de Interne. Din pacate, propunerea PNL nu a fost sprijinita decat de USR. Parlamentarii Puterii au blocat audierea. Asa cum au blocat si audierea lui Dragnea, atunci cand acesta pretindea ca e doldora de dovezi impotriva SPP, doar ca nimeni nu e dispus sa il asculte.

Citește și: Vechea lege a asociaţiilor de proprietari a fost înlocuită: Ce reguli se vor modifica

Cu alte cuvinte, nimeni nu o va putea intreba pe doamna Carmen Dan cum s-a ajuns la calcarea unor cetateni in picioare si la retineri de jurnalisti. Cand veti mai auzi pesedisti vorbind despre cat de important e Parlamentul, despre cum trebuie restabilita forta acestuia, despre cum trebuie sa se prezinte orice demnitar in fata unei Comisii - sa stiti ca sunt doar bazaconii. Doamna Carmen Dan nu are timp pentru exercitarea controlului parlamentar - e prea ocupata probabil cu monitorizarea vigilenta si proactiva a propriilor prize".

Citește și: Mihai Fifor a făcut anunţul! Se pun la bătaie 200 de posturi-Despre ce este vorba ,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.