Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză PSD că nu a respectat negocierile pentru nominalizarea candidaților la CNCD

pnl nou sigla

Deputatul PNL Cristina Pocora a sustinut, marti, ca majoritatea parlamentara nu a respectat negocierile pentru Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), potrivit carora liberalilor le reveneau trei candidaturi si nu doar una, asa cum a rezultat la votul în comisii.

'As vrea sa subliniez ca si prin acest vot s-a vazut faptul ca cei de la PSD si din majoritate nu au cuvânt. CNCD, format din noua membri, e o institutie care, asa cum se întâmpla de fiecare data, e negociata si reprezinta practic ponderile din Parlament. (...) Prin aceasta alegere nu se regaseste absolut deloc vointa cetatenilor. PNL, în mod normal, prin cetatenii pe care îi reprezinta, ar fi trebuit sa aiba trei reprezentanti, trei oameni pe care noi i-am sustinut cu competenta, pregatiti pentru aceasta institutie. Dumneavoastra, ca de fiecare data, nu v-ati respectat cuvântul, nu ati respectat întelegerile asa cum nu respectati nici cuvântul si nici întelegerile cu cetatenii României, de aceea am dorit sa marchez aceasta noua smecherie marca PSD si la alegerea membrilor Colegiului CNCD', a spus Pocora, dupa ce s-a prezentat votul din comisiile de specialitate pentru validarea celor sase candidati.

Comisiile juridice, pentru drepturile omului si cele pentru egalitate de sanse de la Camera Deputatilor si Senat au validat marti, prin vot, sase candidati pentru functia de membru al Colegiului Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Cei sase candidati sunt: Claudia Sorina Popa, care a obtinut 51 de voturi, Asztalos Czsaba Ferenc, 47 de voturi, Luminita Gheorghiu, 44 de voturi, Petre Florin Manole, 41 de voturi, Cristian Jura, 35 de voturi, si Dragos Nita, 27 de voturi.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.