Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză PSD de fraudarea alegerilor la Mehedinți: 'Condamnăm aceste gesturi de manipulare! Votul trebuie să fie liber! Nu îi lăsaţi să ne fure viitorul'

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Liberalii organizaţiei PNL Mehedinţi au transmis că, în comuna Salcia, candidatul PSD la Consiliul local s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să voteze în locul unei persoane care solicitase urna mobilă. De asemenea, în comuna Oprişor, casierei de la Primărie i-a fost făcut dosar penal după ce a fost suprinsă în cabina de vot cu încă o persoană. În comuna Isverna reprezentantul PSD a încercat să introducă cinci buletine în urne, informează News.ro.

„Votul trebuie să fie 'liber'. Stimaţi mehedinţeni, mergeţi la vot! Dacă vedeţi orice tentativă de fraudă electorală sesizaţi autorităţile competente. Condamnăm tentativele de fraudă electorale semnalate deja:

În comuna Salcia, candidatul PSD pe lista Consiliului Local s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins când a votat în locul unei persoane care solicitase urna mobilă. A votat 'fraudulos' ascuns după poarta locuinţei persoanei unde se solicitase urna”, arată o postare făcută duminică pe pagina de Facebook a organizaţiei PNL Mehedinţi.

Sursa citată aminteşte şi că „la Oprişor casiera de la Primărie s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprinsă în cabina de vot, cu o altă persoană, votând pentru aceasta”.

„Şi la Isverna în secţia numărul 201 reprezentantul PSD alături de alţi membri, din secţia de votare, au încercat să bage pe 'şest' cinci buletine de vot în urne. Condamnăm aceste gesturi de 'manipulare'! Votul trebuie să fie liber! Mergeţi la vot! Nu îi lăsaţi să ne fure viitorul”, mai indică sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.