Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL acuză un joc murdar în ceea ce priveşte anchetarea lui Căncescu

PNL

 

Purtatorul de cuvânt al Organizatiei PNL Brasov, senatorul Sebastian Grapa, a declarat ca faptul ca presedintele CJ, liberalul Aristotel Cancescu, face obiectul unei ancheta a DNA reprezinta 'un joc murdar'.
'Si nu ma refer doar la audierile de la DNA, ci la tot progromul de la CJ care are loc la trei zile de la începerea campaniei electorale. Sunt câteva elemente care îi determina pe opozantii nostri sa adopte o astfel de atitudine. Diferenta mica de procente dintre Iohannis si Ponta de 5-6%, faptul ca vineri a fost inaugurata pista, ceea ce înseamna jumatate din constructia Aeroportului Ghimbav, îi determina sa joace murdar pentru unul din cei mai importanti lideri ai judetului Brasov care se stie ca este un liberal adevarat si care s-a angajat sa obtina pentru Iohannis un scor de 70%. Nu avem emotii pentru ca avem încredere în justitie, iar toate aceste fapte nu sunt în masura sa ne clinteasca determinarea în al scoate pe Klaus Iohannis presedinte', a afirmat senatorul Sebastian Grapa, pentru AGERPRES.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, administratorul public al institutiei, Radu Ispas, vicepresedintele CJ, Mihai Pascu si seful Serviciului de achizitii publice, Emil Cirica, se afla luni la audieri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) - Serviciul teritorial Brasov.
Presedintele CJ a ajuns în jurul orei 13,00, la scurt timp fiind urmat de vicepresedintele Mihai Pascu. În acelasi timp, la sediul CJ continua perchezitiile începute luni dimineata.
Perchezitiile pe care procurorii DNA le efectueaza luni dimineata în judetul Brasov în dosarul de coruptie cu achizitii publice vizeaza sediile a doua institutii si a trei societati comerciale, precum si zece locuinte.
'Procurori din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie. Sunt efectuate perchezitii domiciliare în 15 locatii situate în municipiul Brasov si localitati învecinate, din care doua la institutii publice de interes local, trei la sediile unor societati comerciale si zece la locuintele unor persoane fizice', se arata într-un comunicat al DNA.
Dosarul investigat de procurori are legatura cu achizitii publice, iar prejudiciul în acest caz s-ar ridica la peste 10 milioane euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.