Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunță că va depune, săptămâna aceasta, moțiunea de cenzură. Calendarul demersului, decis marți

pnl.ro
pnl sigla

Raluca Turcan a declarat, luni, la Parlament, că în ședința Biroul Executiv al PNL de marți va fi decis calendarul moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, precizând că moțiunea va fi depusă în această săptămână.

„Mâine (marți - n.r.) vom anunța anunța exact momentul și calendarul moțiunii de cenzură”, a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, în contextul în care următoarea ședință a Biroului Executiv al PNL va avea loc marți la Parlament.

Întrebată dacă va fi depusă în această săptămână moțiunea de cenzură, liderul deputaților PNL a răspuns afirmativ, scrie Mediafax.

Dan Barna a anunțat, sâmbătă, că este foarte probabil ca Opoziția să depună, săptămâna următoare, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În context, liderul USR a precizat că președintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului român.

Întrebat dacă nu ar încălca Constituția președintele Iohannis Constituția, dacă le-ar spune parlamentarilor majorității să voteze moțiunea de cenzură, liderul USR a răspuns: "Eu spun că poate să aibă un dialog cu orice parlamentar din statul român. În ce fel va folosi acest dialog este strict la dispoziția domniei sale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.