Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunță viceprimarii pentru București: De exemplu, la Sectorul 2 va fi actrița Magda Catone

www.tnb.ro
Magda Catone

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, luni, care sunt viceprimarii din partea PNL pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, acolo unde Dreapta are majoritate în consilii. La Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL, în timp ce la Sectorul 6 viceprimarii vor fi de la USR PLUS. ”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine”, a transmis Violeta Alexandru.

”În echipa mea de la PNL, toate şedinţele de desemnare a candidaţilor pentru poziţiile de viceprimari - la Capitală şi la sectoare - au avut loc. Aceşti oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noştri. Am promis bucureştenilor seriozitate şi pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020. Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noştri de la USR - PLUS, în birourile politice ale organizaţiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidaţii pentru funcţiile de viceprimari. La Capitală - prin Biroul Politic al Municipiului Bucureşti, la sectoare - prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parităţii, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-PLUS, pentru binele bucureştenilor”, a scris, luni, pe Afcebook, Violeta Alexandru.

Citește și: SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Potrivit acesteia, lista de viceprimari de la PNL este: ”Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu.

După cum este cunoscut, propunerea USR – PLUS pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicuşor Dan.

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb

Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone şi Adrian Costache

Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea

Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea

Citește și: Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS. Aşa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 şi Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanţii partidului partener”.

Violeta Alexandru anunţă că se negociază pentru sprijinul PMP.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală şi nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Aşadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câştigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forţele în faţa unui PSD care nici nu renunţă nici nu lasă Capitala şi sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi turnat pe Marcel Ciolacu la Poliție, pentru că a încălcat măsurile anti-Covid – Candidează din partea PNL la alegerile parlamentare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.