Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL are desemnaţi candidaţii pentru funcţia de primar în aproape tot judeţul Hunedoara

PNL

Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului Naţional Liberal (PNL) şi-a stabilit candidaţii pentru funcţia de primar în 61 dintre cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului, în perspectiva alegerilor locale din anul 2020, a declarat joi preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş. "Ca niciodată în ultimii 28 de ani, cu doi ani înainte de începerea campaniei, avem deja desemnaţi candidaţii de primar în 61 din cele 69 de localităţi ale judeţului Hunedoara. Unii dintre ei vor rămâne, dacă vor confirma prin munca pe care o vor depune în aceşti doi ani, să câştige acele primării. Poate, pe ici, pe colo, vor mai fi schimbări", a spus Lucian Heiuş într-o conferinţă de presă susţinută la Deva, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, ceilalţi opt candidaţi ai PNL la primării vor fi desemnaţi în cel mult trei luni, între localităţile unde urmează să fie stabilite potenţialele candidaturi înscriindu-se oraşele Geoagiu şi Orăştie.

De asemenea, primarii în funcţie ai PNL vor fi susţinuţi pentru un nou mandat.

Preşedintele PNL Hunedoara a mai anunţat că săptămâna viitoare ar putea începe un prim sondaj de opinie în rândul electoratului din judeţ pentru a cunoaşte percepţia cetăţenilor despre modul în care este condus Consiliul Judeţean Hunedoara, dar şi intenţia de vot pe partide politice.

"Probabil că săptămâna viitoare vom face un sondaj la nivelul judeţului Hunedoara ca să vedem un barometru de opinie, pentru a cunoaşte percepţia pe care o au hunedorenii referitoare la direcţia în care se îndreaptă Consiliul Judeţean, cum la fel şi notorietatea şi încrederea de care se bucură liderii locali şi naţionali în preferinţele electoratului hunedorean", a arătat Heiuş.

Liderul PNL Hunedoara a mai spus că în următoarea perioadă vor fi cunoscuţi şi candidaţii pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, precizând că ţinta este de a obţine cel puţin 35% din voturile electoratului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.