Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL atacă pe toate fronturile: Victor Ponta, demisia! Ministrul Educației, demisia!

Ponta

Cei din PNL încearcă să speculeze degringolada din PSD și îi forțează mâna lui Victor Ponta. Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, cere atât demisia lui Victor Ponta, cât și cea a ministrului Educației, Remus Pricopie.

”Victor Ponta continuă să fie premier al României, sacrificând doar 2 pioni pe Teodor Meleșcanu și Titus Corlățean. De fapt, principalul vinovat pentru toate aceste situații este Victor Ponta, nu cei doi miniștri care au fost forțați să își dea niște demisii teatrale.

Victor Ponta a declarat că dacă va pierde alegerile își va depune mandatul. Îi cerem lui Victor Ponta să termine scenetele cu demisiile miniștrilor cu ministrul Educației. Nici până astăzi elevii nu au abecedare. Victor Ponta nu își asumă nimic, dar el este principalul vinovat.

Remus Pricopie și-a bătut joc de toată procedura de licitație, în plus, licitația a fost de la început una cu dedicație.

Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor a acceptat faptul că 2 licitații au fost făcute cu dedicație. Ministrul Pricopie pune mai presus interesele de partid față de interesele copiilor. Ministrul Educației trebuie să își dea demisia pentru că obstrucționează dreptul la libera educație”, a declarat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.