Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PNL București estimează că există toate șansele să fie desemnat un candidat comun cu PSD la Primăria Capitalei

Digi24
alegeri vot

Președintele filialei PNL București, Sebastian Burduja, a declarat vineri, la B1TV, că „există toate premisele” ca liberalii și social-democrații să cadă de acord să susțină același candidat pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Întrebat despre șansele sale de a fi candidatul PNL și PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, Burduja a răspuns: „Eu sunt convins că voi câștiga, dar e mai puțin important cine anume va fi selectat drept candidat, ci ce anume facem pentru bucureșteni. Cea mai bună veste a acestor discuții este că există toate premisele pentru o candidatură unică susținută de ambele partide, ceea ce înseamnă că vine schimbarea în București”.

Despre varianta ca finul lui Traian Băsescu, Cătălin Cîrstoiu, să fie candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei, liderul PNL a spus că „dincolo de speculații și scenarii Bucureștiul are nevoie de un suflu nou și de o nouă generație” și s-a declarat convins că „cele două mari partide așa cum au demonstrat maturitate în actul de guvernare, în comasarea alegerilor, așa vor face și acum și vor alege cea mai bună variantă pentru București”.

„Bucureștenii nu mai rezistă cu Nicușor Dan. În toate sondajele pe care le-am făcut, peste două treimi spun că nu mai pot continua cu Nicușor Dan, din păcate”, a precizat Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.