Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, cadou pentru PSD: REFUZĂ moțiunea de cenzură propusă de oamenii lui Băsescu

PNL

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, susține că cei care susțin o moțiune de cenzură împotriva PSD „îi fac jocul lui Liviu Dragnea” (cu referire la propunerea lui Traian Băsescu) și propune mai mulți pași ce mai pot fi făcuți pentru a combate partidul de guvernământ.

Citește și: Liviu Dragnea, atac la Călin Popescu Tăriceanu: Tudorel Toader este mărul discordiei

„Cei care insistă acum pentru o moțiune de cenzură îi fac jocul lui Liviu Dragnea!

Ziua de ieri a fost încă un semn că PSD dispune de majoritate parlamentară numai prin încălcarea legilor și prin șantaj exercitat direct sau indirect de Liviu Dragnea asupra deputaților. Totuși, până la puterea de a înlătura guvernul prin moțiune de cenzură sunt câțiva pași importanți care pot fi făcuți fără a pune întreg Parlamentul în situația de a-i da lui Liviu Dragnea o confirmare a puterii.

Pasul numarul 1- vot de blam împotriva lui Tudorel Toader în Camera Deputaților, ministrul pe care-l dirijează strict interesele personale ale lui Liviu Dragnea.  Pasul 2- Revocarea din funcție a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, prin vot în plenul Parlamentului. Așa se poate vedea dacă se constituie o altă majoritate. Pasul 3 - vot în favoarea unei moțiuni de cenzură pe care PNL o va depune până la finalul acestui an.

Liviu Dragnea trebuie îndepărtat din toate functiile care-i permit să sfideze cetățenii acestei țări, legile și destinul european al românilor. Cei care sunt CU ADEVARAT dispuși să-și reprezinte alegatorii în Parlament, și nu șeful de partid, am convingerea că vor urma pașii de mai sus!

#Dragneatrebuierevocat”, a precizat Turcan pe Facebook.

Citește și: Liviu Dragnea, RĂSPUNS FERM: Codul Penal și Codul de Procedură penală NU se modifică după recomandările Comisiei de la Veneția .

content-image


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.