Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Ciolacu pentru PNL pe comasarea alegerilor: 'Eu nu funcționez să începem să gândim cu ceva care este în mijloc'

captură TV
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude varianta comasării alegerilor în 2024, dar dă de înțeles că nu ar fi de acord cu suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare: „Eu nu funcționez să începem să gândim cu ceva care este în mijloc”.

„Cred că bine să avem o discuție. Nu ne-am făcut o opinie pe acest subiect”, spune Marcel Ciolacu despre propunerea liberalilor referitoare la comasarea alegerilor.

El a dat de înțeles că nu ar fi de acord cu suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare.

„Sunt niște recomandări a Comisiei de la Veneția, știu că e și o decizie a CCR... De aceea, e o temă nouă. Dar știu că în 2024 avem toate alegerile. Începem cu europarlamentarele și terminăm cu cele pentru funcția de președinte. Așa sunt cronologic. Eu nu funcționez să începem să gândim cu ceva care este în mijloc. De obicei, eu plec de la capete”, încheie Ciolacu.

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate în coaliție, a declarat vicepreședintele PNL Alina Gorghiu.

„Sunt mai multe scenarii. Ele vor fi discutate în coaliție. Poți să suprapui localele cu parlamentarele, poți să te gândești la suprapunerea parlamentarele cu prezidențialele cu parlamentarele... Comisia de la Veneția ne-a spus că nu poți să faci aceste modificări cu mai puțin de un an înainte de alegeri”, a spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.