Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere demisia ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu

 Patriciu Achimaş Cadariu

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă că felul în care ministrul Patriciu Achimaş-Cadariu a gestionat actuala criză din sănătate face imposibilă rămânerea acestuia în funcţie.

"Modul în care ministrul Achimaş-Cadariu a gestionat actuala criză din Sănătate face imposibilă rămânerea domniei sale în funcţie, dar o demisie ar conta prea puţin în acest moment", a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Citește și: O elevă a pozat goală la școală: Cum și-a motivat gestul / FOTO

În opinia acesteia, în prezent sunt primordiale alte aspecte, şi anume scoaterea din uz a soluţiilor folosite în spitalele cu probleme şi asigurarea necesarului pentru tot sistemul de sănătate. "Pe de o parte, ca instituţiile abilitate să se asigure că în cazul tuturor spitalelor cu probleme pacienţii nu sunt în pericol, iar soluţiile care s-au dovedit ineficiente au fost scoase din uz. În al doilea rând, asigurarea în regim de urgenţă, pentru întreg sistemul de sănătate românesc, a necesarului pentru desfăşurarea în condiţii sigure a actului medical. Trebuie să avem certitudinea că se lucrează cu produse conforme. Apoi, o chestiune ce nu ţine de rezolvarea punctuală a crizei, dar este extrem de importantă pentru însănătoşirea sistemului: începerea anchetelor de către organele abilitate pentru aflarea vinovaţilor", arată liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.