Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere desecretizarea înregistrărilor de la Cotroceni. În special de la semnarea Pactului de coabitare

Sigla-PNL2

Ce mai mult și cel mai mult și-ar dori să afle care au fost discuțiile de la Cotroceni din momentul negocierii și apoi a semnării Pactului de Coabitare dintre președinte și premier cu asistența lui Crin Antonescu și Liviu Dragnea.

"Președintele Traian Băsescu, continuând, împreună cu premierul Victor Ponta, circul politic, a difuzat zilele trecute înregistrarea dialogului purtat, la Cotroceni, pe tema reduceri CAS. Se poate trage ușor concluzia că, în acest fel, președintele a decis că, în principiu, convorbirile purtate în sediul instituției prezidențiale pot intra în patrimoniul național. De aceea, solicit în mod insistent Administrației Prezidențiale, în temeiul legii liberului acces la informațiile de interes public, să facă publice de urgență înregistrările a două momente importante din istoria recentă.", spune Ludovic Orban, vicepreședinte al PNL.

"Este vorba, în primul rând, de semnarea pactului de coabitare împreună cu domnul Victor Ponta și discuțiile care s-au purtat cu acest prilej și, în al doilea rând, de modul în care, la Cotroceni, au fost negociate și împărțite funcțiile de procurori în marile Parchete. În ceea ce privește cea de–a doua înregistrare care solicit să devină publică, reamintesc că însuși președintele Traian Băsescu s-a referit zilele trecute la acest moment, făcând precizarea că a fost o înțelegere care nu trebuia făcută și că, în jurul împărțirii puterii în Parchete, s-a purtat “ un dialog urât”.", concluzionează liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.