Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL cere POPRIREA conturilor primarului Robert Negoiță

Robert Negoita

Reprezentanţii PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 vor solicita poprirea conturilor primarului Robert Negoiţă până când acesta îşi va achita datoriile pe care le are către ANAF ca persoană fizică, potrivit unui comunicat al liberalilor remis, vineri, AGERPRES

"Conducerea PNL Sector 3 (...) atrage atenţia primarului Robert Negoiţă să înceteze cu bătaia de joc faţă de cetăţenii sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalităţii în faţa legii a tuturor cetăţenilor", se arată în comunicat. 

Liberalii arată că, potrivit noilor date publicate joi de ANAF, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, se află tot pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat, cu o datorie de 232,05 milioane de lei.

Elena Udrea, REVOLTATĂ pe Facebook. Ce a enervat-o pe fosta blondă de la Cotroceni


Această solicitare a liberalilor a fost aprobată joi în şedinţa Biroului Politic al filialei PNL Sector 3.

Generalul Pavel Abraham, audiat la Parchetul General


De asemenea, conducerea PNL Sector 3 a decis utilizarea votului electronic la alegerile interne pentru conducerea filialei, care vor avea loc pe 24 august. 

"Votul electronic este un instrument adaptat la exigenţele prezentului. Alegerile prin vot electronic sunt în afara oricărei suspiciuni de manipulare şi presupun o economie a resurselor. Dorim să utilizăm acest sistem în mod demonstrativ pentru a arăta beneficiile sale, urmând ca la următorul Consiliu Naţional să propunem conducerii partidului adoptarea acestei modalităţi de vot pentru toate alegerile interne", a declarat Florin-Alexandru Alexe, preşedinte PNL Sector 3, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.