Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL comanda un audit intern si accelereaza procesul de unificare

sigla noua pnl

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că procesul de unificare al PNL va fi accelerat, iar totodata liberalii vor comanda un audit intern pentru a evalua resursa umana a partidului.

UPDATE: Consiliul National ar urma sa aiba loc pe 11 decembrie, potrivit unor surse liberale.

"O temă mult mai importantă este ce face PNL în acest moment pentru a face faţă aşa cum trebuie alegerilor locale şi pentru a veni cu o ofertă electorala pe care cetăţenii României şi-o doresc.
O să le propun colegilor mei astăzi să votăm rapid ca comisia de unificare să fie împuternicită să selecteze o firmă care să facă un audit intern al partidului, care să arate starea de fapt a lucrurilor, care este nivelul de competenţă a resurselor umane, care sunt direcţiile pe care PNL  va trebui să le abordeze astfel încât să rămână cel mai credibil partid de dreapta din România care să îşi fixeze ca obiectiv câstigarea alegerilor locale şi parlamentare", a spus Alina Gorghiu.
Totodata ea a anuntat ca va propunerea accelerarea procesului de fuziune al PNL, care era programat sa se finalizeze dupa alegerile din 2016. Ea a precizat ca doreste ca cei desemnati sa candideze la primarii sa devina si presedintii organizatiilor locale PNL. Doar la filialele judetene ar urma sa persiste conducerea bicefala. Pentru a implementa aceasta decizie un Consiliu National ar urma sa aiba loc in decembrie.
"De asemenea, se face un pas foarte important în fuziunea PNL.
Le voi propune ca foarte devreme, la începutul lunii decembrie să avem un Consiliul Naţional, care să valideze următoarea propunere, ca toţi candidaţii validaţi pentru primării să fie preşedinţi unici în organizaţiile în care vor candida.
Asta ar însemna că vreo 2000 de candidaţi ai PNL să fie candidaţi unici. Ar fi un pas foarte important care undeva la jumătarea lunii decembrie se va concretiza", a explicat Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.