Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL construiește o nouă platformă anti-PSD

sah mat

În lipsa unei majorități anti-PSD, liberalii se pregătesc pentru singura varianta care le-a rămas. O nouă platformă unită de comunicare antiguvernamentala a fost discutată între lideri ai partidului, spun surse din PNL.

Racolările pentru o nouă majoritate s-au liniștit, după ce liberalii au constatat că momentul nu este oportun pentru schimbarea Guvernului dintr-o serie lungă de motive, spun surse din partid, printre care: PSRO încă nu a devenit un bidon credibil de atras nemulțumiții din PSD, parlamentarii PC nu sunt hotărâți cu privire la calea de urmat, UNPR este un element cheie pentru PSD si Gabriel Oprea nu îl va trăda pe Victor Ponta. De asemenea, nu există o ‘dorință fermă’ nici în rândul tuturor liderilor PNL pentru preluarea guvernării în această primăvară, spun sursele citate.

În acest context, liberalii pregătesc un asalt mediatic. În varianta PNL-PSRO-PND-UDMR, liberalii vor să își calculeze atacurile de imagine la adresa Guvernului, să vorbească pe o singură voce și să exploateze nemulțumirile strânse la adresa Guvernului pe mai multe teme.

"Nu cred în minuni, dar surprize au mai fost. Chiar dacă în acest moment nu văd o schimbare a majorității, moțiunea de cenzură o vom depune cu siguranță și va fi un bun prilej de a spune multe lucruri care trebuie spuse despre acest Guvern", ne-a declarat un lider PNL.

Arma PNL va fi comunicarea, a mai spus sursa citata.

Mai multe informații: Victor Ponta și-a salvat pielea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.