Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dă atacul la prefectul propus de USR-PLUS pentru Bucureşti: În 2020, prefectul îi profeţea lui Nicuşor Dan că va dispărea din viaţa politică în 4 ani

podul.ro
pnl usr

Adrian Moraru, secretar general adjunct PNL București, îl atacă pe Alin Stoica, propunerea USR-PLUS pentru funcția de prefect al Capitalei. Liberalul publică pe Facebook un mesaj al lui Stoica din 4 decembrie 2020, când viitorul prefect îl ataca pe Nicușor Dan pentru că primarul general îşi declarase public susţinerea faţă de PNL la alegerile parlamentare.

"Prefectul Berbeceanu a fost demis si a venit cineva care are zero experienta in administratie, a lucrat HR la o banca. Ok. Nicio paguba. Sa fie atent ce semnează ca la puscarie se intra nu doar daca esti corupt ci si pentru ca habar nu ai administratie si semnezi aiurea lucruri ilegale. Ce vreau sa remarc e ca domnul il iubește pe primarul Dreptei Unite ca sarea in ochi si el isi doreste ca Nicusor Dan nu doar sa nu mai fie ales ci si sa dispară din politica. In esența nici asta nu e o problema, nu strica nițel check and balances la Bucuresti. Asta e viata. Toti vor o slujba la stat. Pe la Apele Romane, pe la Prefectura, fiecare pe unde primește repartizare. Csf ncsf", scrie Moraru pe pagina sa de Facebook.

"Poate nu e rău pentru unii care declară că sunt independenţi, să se răzgândească. Poate îşi aduc aminte de ce au intrat în politică. Că se pare că unii au uitat, mai ales după ce şi-au văzut visul împlinit. Eu cred că independentul care susţine acum PNL va dispărea din viaţa politică după 4 ani", scrie Alin Stoica pe 4 decembrie 2020.

Alin Stoica, președinte al Filialei PLUS Sector 6, este de profesie avocat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.