Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Demagogia Rovanei Plumb are picioare scurte

pnl nou sigla

Răspunsul pe care Curtea Constituțională i l-a transmis doamnei ministru Rovana Plumb, referitor la alocațiile diferențiate, încheie încă un episod edificator pentru modul în care PSD înțelege să guverneze - demagogic și fără viziune, susține deputata PNL Cristina Pocora, într-un comunicat de presă.

I-am atras atenția în nenumărate rânduri doamnei ministru asupra faptului că diferențierea alocațiilor este neconstituțională și că o decizie în acest sens a fost luată de Curtea Constituțională încă din 2006.
Doamna Plumb, însă, e profund deranjată de faptul că PNL a dublat alocațiile și persistă în demagogie ieftină pentru a satisface interesele electorale ale PSD, având drept scop salvarea aparențelor și recâștigarea propriului electorat prin retorică și propagandă.
Consider că acest mod de a guverna prin acte normative care se referă la 2016, când PSD nu va mai fi la guvernare, prin inițiative care nu au termene clare de adoptare și aplicare și prin măsuri pompieristice caracterizate de lipsă de viziune și strategie trebuie să înceteze” a precizat Pocora.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.