Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Nu putem fi de acord

alina gorghiu

PNL nu va vota pensii speciale pentru parlamentari cât timp proiectul aflat la Comisia de Statut încalca principiul contributivitatii, a declarat miercuri copresedintele liberal Alina Gorghiu.

'Mi-am spus punctul de vedere public, avem o decizie politica în sensul respingerii acestui proiect legat de pensiile speciale si m-as bucura sa aud ca PSD va amâna, daca nu va respinge acest proiect, pâna când vom ajunge la o formula pe care sa o agream cu totii. Nu am avut discutii (n.r. - cu Liviu Dragnea). Câta vreme se încalca acel principiu al contributivitatii, din pricina caruia noi am votat împotriva, nu vom putea fi de acord. Daca se va lucra la aceasta lege astfel încât sa fim de acord cu legislatia în vigoare, gasim cale de dialog si comunicare. Calea dialogului poate fi singura care sa ajute la acea coerenta a legislatiei pe care ne-o dorim cu totii', a precizat Alina Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a afirmat, miercuri, dupa sedinta Birourilor permanente reunite, ca termenul de o saptamâna acordat Comisiei de Statut pentru depunerea unui nou raport la pensiile speciale ale parlamentarilor a fost aprobat.

'S-a stabilit sa se faca si o modificare în Comisia pentru Statut si s-a luat act de solicitarea pe care comisia a facut-o pentru acordarea unui termen de o saptamâna pentru a prezenta raportul (privind legea pensiilor speciale - n.r.)', a spus Ioan Chelaru.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.