Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Dragnea, părintele migrației politice deșănțate, soluția de avarie a PSD

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, consideră că alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte interimar al PSD reprezintă o "soluție de avarie" ingrată, având în vedere că acesta a primit o condamnare la închisoare cu suspendare.

"Pe culoarele democrației, PSD a ajuns să alerge pe sens interzis. De la un președinte învinuit penal, marele partid de stânga a reușit ieri performanța să-și aleagă, chiar și interimar, unul gata condamnat penal. Dragnea, părintele migrației politice deșănțate, a fost soluția de avarie pe care PSD-ul a reușit să o găsească la dezastrul lăsat în urmă de Ponta. (...) PSD se găsește în ingrata situație de a fi condus de un condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea unui scrutin și de a gestiona guvernul printr-un învinuit penal, nefrecventabil din perspectiva partenerilor externi", afirmă Dolha într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Liderul liberal bistrițean consideră că "o stângă puternică nu poate fi nicidecum una condusă de oameni cu care partenerii occidentali nu-și permit să stea la aceeași masă" și se întreabă cât de jos a ajuns PSD, câtă vreme liderii săi au "probleme grave de imagine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.