Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: "Dupa mine potopul!" a devenit principiul guvernării Ponta

predoiu facebook

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu susține că premierul Victor Ponta îi minte din nou pe români atunci când promite că prin noua lege a salarizării le vor fi majorate salariile.

Așa cum am semnalat la lansarea codului fiscal, atrag din nou atenția asupra iresponsabilității si neseriozității sale. Ponta știe că nu va putea onora aceasta lege, dar amorsează o bombă cu ceas pentru viitorul guvern. Pentru lupta sa politică amăgește prin minciuna electoratul, deși știe bine că nu are resurse bugetare pentru majorări. Pentru a compromite orice guvernare viitoare sacrifică prin demagogie încrederea investitorilor în seriozitatea actului de guvernare în Romania, indiferent cine ar conduce guvernul”, susține acesta într-o postare pe Facebook.

Totodată, Predoiu susține că relaxarea fiscala și majorările salariale sunt posibile doar dacă continuăm reformele în economie. ”Guvernul Ponta a demonstrat incapacitate în această privință.Este o nouă dovadă că acest personaj politic dezastruos nu are niciun scrupul față de România și cetățenii săi”, a mai precizat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.