Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL e arătat cu degetul din PSD după revolta liberalilor din Diaspora

Liderul PNL Italia s-a revoltat impotriva conducerii centrale a partidului. "Nu ne-ati intrebat despre votul prin corespondenta, nu va mai cred nici gainile de la tara", afirma presedintele PNL Italia, Robert Araveicei.

Pe scurt, unul din liderii importanti ai diasporei liberale spune ca mesajele transmise din strainatate conducerii partidului a fost ca Diaspora NU vrea votul prin corespondenta pe care il considera depasit, ci votul electronic.

Ca fost presedinte al PSD Diaspora vreau sa subliniez pozitia oficiala a partidului exprimata de presedintele PSD, Liviu Dragnea: "S-a vorbit mult prea mult despre votul prin corespondenta si s-a intarziat mult prea mult. Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, avand doua obiective esentiale, respectiv sa asiguram drepturile fundamentale ale romanilor care traiesc in afara tarii si sa ne asiguram de siguranta exercitarii votului". In acest sens, presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a mandatat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea sa elaboreze, prin consultare parlamentara, un set de principii pe baza caruia Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) sa poata elabora un proiect de lege privind votul prin corespondenta.

Consider ca sistemul de vot romanesc trebuie reformat, bazandu-ne pe rapoartele specialistilor.” a declarat Cristian Rizea, presedinte PSD Sector 5

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.