Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL exclude o susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei: E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer

Facebook
ionut stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că este exclusă o susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei, el precizând că este foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer, dar acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, notează news.ro.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre zvonurile potrivit cărora unii lideri din PSD ar vrea susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

”Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scanriu lacesta avanat de dvs ar fi cea mai mare greşeală”, a spus Stroe, arătând că primăria este o instituţie serioasă iar primarul general al capitalei gestionează vieţile a aproape 3 milioane de locuitori.

”Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin”, a arătat liberalul.

”E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu”, a arătat Ionuţ Stroe.

”E cât se poate de evident, avem un candidat, de ce vorbim despre Piedone? De ce comentăm aceste scenarii fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”, a menţionat purtătorul de cuvânt al PNL.

Stroe a mai spus că Piedone ”are o mişcare scenică şi audienţe impresionate pe internet” în timp ce Cătălin Cîrstoiu ”are un bagaj de cunoştinţe, un proeict, are experienţă şi o bună reputaţie”.

”Abia aştept să ajungem la momentul dezbaterilor, când se va fi terminat cu circăraia asta, cu pozele frumoase făcute prin târguri şi ogoare”, a completat Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.