Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL face noi dezvăluiri în scandalul Răzvan Cuc - TAROM: 'Informații despre planul PSD de a ține la sol avioanele existau deja cu două zile înainte de moțiune'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul liberal Ovidiu Raețchi, susține că existau informații despre intențiile PSD de a ține la sol avioanele cu două zile înainte de moțiune. În această seară, fosta șefă TAROM, Mădălina Mezei, a declarat că a fost demisă pentru că nu ar fi respectat ordinul ministrului, Răzvan Cuc, care i-a cerut ca în ziua moțiunii de cenzură să blocheze toate zborurile spre București, informație lansată de premierul desemnat, Ludovic Orban, miercuri.

“Două note de subsol la informația despre solicitarea ministrului Cuc de a ține la sol avioane cu parlamentari din Opozitie în ziua moțiunii:

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

a. Mai trebuie vreun argument acum pentru a-i scoate urgent din Palatul Victoria pe iresponsabilii din PSD prin votarea unui nou Guvern? Mai putem să despicăm firul în patru cu nuanțe în timp ce ăștia se joacă până și cu siguranța aeriană a României, inventând defecțiuni?

b. Ca să aveți o imagine despre cât de atent a fost pregătită moțiunea: informații despre planul PSD de a ține la sol avioanele existau deja cu două zile înainte de moțiune; în consecință, parlamentarii Opoziției și-au programat călatoriile către București astfel încât "manevra Cuc" să nu îi afecteze. Ce-i drept, Dăncilă nu-i chiar Richelieu, să te paralizeze cu capcanele minții sale sofisticate”, a scris Raețchi pe contul său de Facebook.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.