Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Gorj a depus la BEJ lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare

PNL

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal (PNL) au depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), lista cu candidaţii formaţiunii la alegerile parlamentare din luna decembrie, printre cei propuşi numărându-se actualul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dan Vâlceanu, şi senatorul Tudor Barbu. Potrivit lui Dan Vâlceanu, liberalii au reuşit să construiască "o echipă redutabilă, cu oameni performanţi asupra cărora nu planează niciun fel de suspiciune privind lucruri necurate".

"Am venit cu gândul pe care vrem să îl transmitem cetăţenilor judeţului Gorj că am reuşit, liberalii din Gorj, că să construim o echipă, cred eu, redutabilă, cu oameni performanţi, cu oameni serioşi şi cel mai important, aşa cum îşi doresc oamenii din Gorj, o echipă curată, o echipă asupra căreia nu planează niciun fel de suspiciune privind lucruri necurate şi cred că vom reuşi, din punctul acesta de vedere, că şi noi ne dorim un Parlament curat, un Parlament care să lucreze în beneficiul cetăţenilor din Gorj şi al celor din România", a spus Dan Vâlceanu.

Conform listelor, la Senat pe locul I va candida Tudor Barbu, pe locul doi primarul din Novaci, Dumitru Leuştean, pe trei fosta directoare a Casei Judeţene de Pensii Gorj, Rodica Ghimişi, iar pe poziţia a patra Cosmin Brujan de la Târgu-Cărbuneşti. La Camera Deputaţilor Dan Vâlceanu va ocupa prima poziţie pe listă, pe locul doi este fostul deputat Severus Militaru, pe trei preşedintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, iar pe locul patru se află primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.