Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Gorj: Licitaţia pentru continuarea lucrărilor la centura municipiului Târgu Jiu, anulată de Guvernul PSD

pn psd pnl

Licitaţia pentru continuarea lucrărilor de realizare a centurii ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a fost anulată de Guvernul PSD, susţin, într-un comunicat de presă remis, marţi, reprezentanţii PNL Gorj.

Aceştia îi acuză pe social-democraţi că "au minţit oamenii că vor fi finalizate mai multe pasaje de cale ferată la Târgu Jiu".

"În timp ce social-democraţii gorjeni dădeau asigurări că centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu va fi finalizată anul acesta, Guvernul PSD anula licitaţia pentru continuarea lucrărilor. În campania electorală şi nu numai, liderii PSD asigurau gorjenii că lucrările la centura ocolitoare vor fi finalizate anul acesta şi, mai mult decât atât, minţeau oamenii că vor fi finalizate mai multe pasaje de cale ferată la Târgu Jiu. Pentru a da o umbră de credibilitate minciunii, PSD-iştii gorjeni l-au adus la Târgu Jiu pe ministrul PSD Răzvan Cuc, care a minţit şi el în legătură cu licitaţia pentru lucrările de realizare a centurii ocolitoare", se arată în comunicatul PNL.

Potrivit sursei citate, în urma discuţiilor pe care le-a purtat, luni, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, edilul a aflat că nu s-a purtat vreo discuţie despre pasajele de cale ferată.

Marcel Romanescu a precizat că este vorba despre pasajele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Ana Ipătescu - 9 Mai şi Mărgăritarului, care nu fuseseră prinse în niciun proiect.

"Am fost la Ministerul Transporturilor să discut despre finalizarea centurii oraşului şi despre pasajele la calea ferată din municipiu. M-au aşteptat câteva surprize de proporţii, care nu fac decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, haosul şi minciunile în care ne-au ţinut cei de la PSD în toţi aceşti ani. Ne amintim cu toţii promisiunile şi declaraţiile liderilor politici ai PSD despre licitaţia referitoare la şoseaua ocolitoare, la cum dădeau drept sigură finalizarea lucrărilor în acest an. Ei bine, licitaţia despre care tot vorbeau pesediştii a fost anulată", a declarat Marcel Romanescu, citat în comunicat.

Conform sursei citate, sunt aşteptaţi la Târgu Jiu reprezentanţi ai companiei de cale ferată, astfel încât să fie găsite soluţii pentru ca lucrările la aceste pasaje să demareze cât mai curând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.