Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și-a anunțat candidatul la șefia CJ Galați

PNL

Consilierul judetean Tania Bogdan este candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetului (CJ) Galati, a anuntat vineri, într-o conferinta de presa, presedintele formatiunii politice, deputatul Victor Paul Dobre.

Potrivit acestuia, decizia a fost luata prin vot secret în unanimitate de Comitetul Judetean Executiv si validata cu 43 de voturi din 47 tot prin vot secret de Biroul Permanent Teritorial.

'E o decizie pe care am considerat-o cu colegii ca este cea mai buna având în vedere experienta de management atât în domeniul învatamântului, activând ca director al Colegiului National Cuza si ca inspector scolar general, precum si experienta de aproape 12 ani de mandat, de consilier judetean, din care sase vicepresedinte al Consiliului Judetean Galati', a declarat Paul Dobre.

Tania Bogdan s-a declarat onorata de candidatura, mentionând ca printre proiectele pe care le-ar avea în vedere daca va ajunge presedintele CJ Galati se numara modernizarea drumurilor judetene, descentralizarea achizitiilor publice la nivelul institutiilor apartinând autoritatii judetene, restructurarea aparatului administrativ propriu si înfiintarea unui departament special care sa se ocupe de domeniile cultura, sanatate si învatamânt.

'Pentru mine a fost o onoare faptul ca PNL s-a gândit sa ma desemneze candidat pentru functia de presedinte al CJ si sunt convinsa ca a contat experienta, dar si felul în care am colaborat atât cu colegii de partid, cât si cu primarii, si probabil si felul în care am reusit sa îmi desfasor activitatea la CJ, zic eu în mod echilibrat, si daca am putut sa ajut cu ceva am ajutat; chiar si criticile le-am adus cu decenta, masura dar si cu fermitate', a spus Tania Bogdan.

Dobre a precizat ca PNL Galati si-a desemnat candidatii pentru functiile de primari în toate cele 65 de localitati ale judetului, în prezent fiind definitivate listele de candidati pentru functiile de consilieri judeteni si locali.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.