Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Iaşi au protestat în faţa Primăriei, nemulţumiţi de nivelul ridicat al poluării din oraş

PRI.org
poluare china

Mai mulţi membri ai PNL Iaşi au protestat, joi, în faţa Primăriei, purtând măşti chirurgicale, întrucât sunt nemulţumiţi de nivelul ridicat al poluării din oraş, dar şi de lipsa de implicare a municipalităţii, potrivit news.ro.

Liberalii ieşeni acuză dezinteresul Primăriei faţă de poluarea ridicată din oraş şi spun că, în loc să vină cu soluţii, primarul Mihai Chirica tratează subiectul în "zeflemea".

"Iaşul a ajuns cel mai poluat oraş din România şi unul dintre cele mai poluate oraşe ale Europei. Primarul Mihai Chirica răspunde în zeflemea, spunând că Iaşiul este poluat din cauza maşinilor second-hand, dar şi din cauza lui Dragnea. Suntem pe locul 11 în ţară ca număr de maşini, deci nu aceasta este problema. Nu Dragnea este primarul Iaşiului, ci Mihai Chirica. Vina lui Dragnea este că l-a susţinut pe Chirica la primărie în 2016", a afirmat liderul filialei municipale a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea.

Totodată, Bodea a anunţat că îl va da în judecată pe edilul Mihai Chirica, pentru faptul că "ieşenii sunt otrăviţi zi de zi în propriul oraş".

El a spus că municipalitatea ar trebui să rezolve problema transportului în comun, astfel încât ieşenii să-şi lase maşinile acasă şi să fie amenajate parcări suficiente în oraş, pentru ca autoturismele să nu mai fie parcate în noroi, printre blocuri.

La eveniment au fost prezenţi consilieri locali şi judeţeni liberali, dar şi membri ai partidului.

Participanţii au purtat măşti chirurgicale şi aveau în mâini coli de hârtie pe care se putea citi, printre altele, "Fără blocuri între case", "Vrem autobuze electrice", "Fără poluare" şi "Nu mai distrugeţi spaţiile verzi".

Protestul a durat câteva zeci de minute şi s-a încheiat fără incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.