Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi impune condiții lui Victor Ponta: temă de casă, după invitația la negocieri

ponta ganditor

Premierul Victor Ponta a decis să transmită o scrisoare celor de la PNL, în care îi invită la discuții pe 5 teme importante. Unul dintre punctele vizate de Ponta se referă la Masterplanul pe Transporturi. Fost ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, îi dă premierului o ”temă de casă”, înainte de a se așeza la masă pentru discuții.

”Tema pentru Ponta, pentru acasa

Daca isi doreste in mod autentic un acord, sa reseteze imediat toata discutia pe Masterplan! Sa publice urgent documentul de implementare al Masterplanului care este secret inca, se pare, fara de care nu avem un obiect al discutiei.

Sa prezinte datele reale! Sa lase consultantii americani sa vorbeasca nestingheriti si sa transmita informatiile curate pe baza carora sa luam decizii impreuna, la Parlament.Sa invite si expertii de la Comisia Europeana si Banca Mondiala la discutia parlamentara! Ponta sa lase hartile colorate si interpretarile ca ne-a facut Sova capul calendar cu ele. Avem nevoie de stiinta nu de compuneri pe placul baronilor!

Ponta ne scrie noua (*PNL-ului) ca "trebuie sa decidem daca mergem mai departe cu Masterplanul in varianta convenita cu Comisia Europeana" de parca noi am fi sabotat acest proiect din aprilie 2012 pana acum.

Cateva informatii care confirma delirul premierului:

1. CE nu si-a dat vreun acord pe Masterplan. Dimpotriva are multe observatii si comentarii. 
2. Documentul nu a fost aprobat in sedinta de guvern 
3. Guvernul nu a organizat consultari pe acest proiect, ci doar prezentari, harti colorate, precum cea din Comisia de Transporturi. 
4. Proiectul de masterplan are mai mult de un an de zile intarziere, din vina exclusiv a PSD care a dosit acest proiect de frica consecintelor electorale pentru candidatul la prezidentiale, Victor Ponta, care indeosebi inainte de 16 noiembrie nu isi permitea o discutie cu cartile pe masa despre Masterplan. Isi emascula baronii insetati de autostrazi imaginare si nu mai performau electoral. Acest proiect trebuia finalizat, asa cum prevedea si contractul, in 2013. Nici astazi nu este gata. Sa se grabeasca mai incet Ponta, mai incet cu depesele, mai iute cu proiectele!”, susține Alexandru Nazare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.